Zalai Fémépítő Kft., Pókaszepetk

Zalai Fémépítő Kft.
01057/6 Hrsz.
8932 Pókaszepetk
Zala
(92) 584 003
(92) 584 002
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

Fő tevékenységi területünk Zala megye, de szívesen öregbítjük cégeink jó hírét az ország egyéb régióiban is. Rendelkezünk Európai Uniós Osztrák, és Olasz kapcsolatokkal is.


Cégleírás
Menedzsmentünk 1998-ban kezdte meg tevékenységét létrehozva a Zalaferr Ipari Kereskedelmi és Szolgáltató Betéti Társaságot, mely az építőipar területén megalapozta a 2001-ben létrehozott második cégünk a Zalai Fémépítő Kft. Későbbi sikereit. Mára a Zalaferr Bt. Egy sikeresen működő Rannila márkaképviselet.
Ebből adódóan a cég fő tevékenysége a kiváló finn tetőfedő, és épületburkoló Rannila termékek forgalmazása, és szerelése. De természetesen foglalkozik a cég kisebb épületlakatos termékek gyártásával szerelésével is, valamint vállalunk bérdaruzást a cég tulajdonában lévő autó daruval. Épületlakatos termékek gyártása, szerelése ideértve az egyedi saválló, és kovácsolt vas termékeket is.
Valamint épület, és csarnok vázszerkezetek gyártása, szerelése. Tetőfedés, és oldalfal burkolatok készítése Rannila, Pólmetál és Lindab lemez felhasználásával. De cégünk vállal komplett építőipari generál kivitelezést is.
Kulcsszavak:
Építőipar, Generálkivitelezés, Építőipari Generálkivitelezés, Csarnok, Bádogos és Ácsmunka, Épület, Burkolat, Cseréplemez, Tetőfedés, Épületlakatos, Tetőfedő Anyagok, Gyártás, Eladás, Szerelés, Munka, Acélszerkezet, Építőipari, Daruzás, Saválló, Kovácsolt
Zalai Fémépítő Kft. a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Zalai Fémépítő Kft.

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Hasonló cégek a közelben

 1. Külterület 01057/6 Hrsz.
  8932  Pókaszepetk
 2. Rákóczi U. 8.
  8924  Alsónemesapáti
 3. Virágzó Mező Utca 2./B
  8900  Zalaegerszeg
 4. BALATONI U 11
  8900  Zalaegerszeg
 5. Balatoni Út 12.
  8900  Zalaegerszeg
 6. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete